Hopp til hovedinnhold

Maritime tjenester

Maritime tjenester er en av Hermes sine kjernevirksomheter og har vært det i mange år. Vi utfører mobilisering, demobilisering, vedlikehold av fartøy og strukturreparasjoner. Våre kontorer og verksted er strategisk plassert i Dusavik, Stavanger, for å dekke hovedhavnene i Rogaland. Men vi tar også ofte på oss jobber utenfor Rogaland-regionen.

Hermes har et stort lager av stålprodukter. Dette gjør det mulig for oss å raskt levere produkter, fabrikasjoner og maskinerte komponenter under mobilisering.

Vi tilbyr en komplett pakke med tjenester for sjø- og landbaserte operasjoner, med et team av erfarne fagfolk innen sjøtransport og logistikk. Vi arbeider tett med kundene for å tilpasse våre tjenester til deres spesifikke behov, inkludert lastehåndtering, prosjektstyring og logistikkløsninger for sjøbaserte operasjoner, samt rådgivning om sikkerhet og reguleringer på sjøen.

Vi har også erfaring med komplekse lastetyper, som overføring av overvåkningsteknologi og utstyr til energi- og industriprosjekter.

Sertifikater